sni.soun fotopages

By: ct noor ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Picnic bersama staf opis....

 
 
 
View all 9 photos...
Ahad yang lepas...berjaya juga kami semua staf pejabat (hanya 6 org staf beserta keluarga masing2) pergi berkelah di Jeram Toi, Jelebu, Negeri Sembilan...setelah beberapa kali ditunda...

Cadangan asal nak pergi ke Port Dickson tp, akhirnya kami ke sini...berkelah ni pun sbb nak lepaskan tension kerja dipejabat...adik2 staf....Anuar, Hafriz dan Peeja (tak lama lagi akan sambung belajar...huhu...) sporting sangat...mcm satu family...




Ini sebahagian pemandangan di air terjun Jeram Toi, Jelebu...yg sangat popular juga di NS...











Friday, 12-Jun-2009 05:32 Email | Share | | Bookmark
Bandar Penawar, Johor

 
 
 
View all 36 photos...
Sukan MARA se Malaysia ke-6...yang diadakan di Bandar Penawar, Johor..
Aku cuma pemain karom & penyokong kuat utk team yg lain...sempat juga melawat ke beberapa tempat yg menarik..itupun sib baik bawak kereta sendiri dpt gak jalan2 kalau naik bas yg disediakan alamat tak dpt la berjalan...hihi....
Tanjung Balau, Pantai Desaru (kena bayar nak masuk walaupun Public Beach)..Pulau Batu Layar merupakan tempat yg rugi kalau tak dilawati bila dah sampai ke Bandar Penawar...
Satu lagi tempat menarik...air terjun Kota Tinggi...cantik sangat..



Pemandangan dalam perjalanan sebelum ke Batu Layar


Batu Layar, Johor
















Team Futsal NS


Team Pentanqe NS

Kembar 3

Team Catur

Team Dart

Satu perkara yg best di Bandar Penawar....ABC coklat rice...


Pic di Tanjung Balau





Pic di Air Terjun Kota Tinggi...

Geram sangat tak dapat mandi...next time, kena mandi gak...tungguuuu...









Wednesday, 6-May-2009 09:28 Email | Share | | Bookmark
PLKN Titian Bintangor, Rembau

 
 
 
View all 5 photos...


Saturday, 21-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Score A @ Gerak Usahawan di Sepang

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 2-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Honeymoon Again @ Genting Highland

 
Pemandangan dari bilik...
Gaya pro dah ada tp tak mengenak la pulok...
View all 18 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net